Maak kennis met Immolab

Immolab B.V. is gevestigd te Krimpen aan den IJssel. Als onderzoeks- en adviesbureau zijn wij gespecialiseerd in bacteriologisch-, chemisch- en fysisch onderzoek van water- en luchtinstallaties. Sinds onze oprichting in 2002 houden wij ons bezig met de advisering van water- en luchtinstallaties. Dagelijks bezoeken wij veel locaties in heel Nederland, waar onze deskundige medewerkers diverse onderzoeken verrichten naar de water- en/of luchtkwaliteit.

Als organisatie beschikken wij over diverse certificeringen, waaronder onze ISO 17025 accreditatie (L 559) en onze BRL6010 certificering, waardoor wij de kwaliteit kunnen garanderen die u van een adviesbureau mag verwachten. Middels een intern opleidingstraject houden onze medewerkers hun kennis op peil. Immolab is onderdeel van de Sansidor groep, welke met haar onderliggende merken een belangrijke bijdrage levert aan een veilige en gezonde omgeving.

Neem contact met ons op

De kwaliteit van water en lucht in onze maatschappij wordt steeds belangrijker. Een gezonde werkomgeving is belangrijk voor het welzijn van uw personeel en dus ook voor het bedrijf. Wij zijn een onderzoeksbureau dat is gespecialiseerd in bacteriologisch-, chemisch- en fysisch onderzoek van water- en lucht installaties.

Immolab geeft u een duidelijk beeld over hoe uw gebouw eruit ziet in de microbiologische wereld en geeft u inzicht in hoe u eventuele microbiologische problemen kunt oplossen en op het gewenste niveau weet te behouden. Wij kunnen voor u microbiologisch verontreinigde plaatsen zoals de luchtbehandelingssystemen, wanden en vloeren onderzoeken op de aanwezigheid van bacteriën, schimmels en gisten.

Het belang van een specialist

De kwaliteit van water en lucht is belangrijk voor een gezonde omgeving. De controle wordt dan ook meer en meer opgelegd door de overheid (Ministerie van Infrastructuur & Milieu en Ministerie SZW).

‘Meten is weten’ is ons uitgangspunt. Periodiek onderzoek kan in een vroeg stadium afname van kwaliteit en overschrijdingen van normen signaleren. Calamiteiten, zoals een legionella besmetting, kunnen daardoor worden voorkomen. Bij de water- en luchtkwaliteit onderzoeken kijken wij tevens naar de oorzaak van de mogelijke overschrijdingen. Hierdoor krijgt u altijd een onderbouwd advies waar u daadwerkelijk een stap verder mee komt.

Het regelmatig uitvoeren van analyses in water- en luchtinstallaties zorgen voor de beheersing van een goede kwaliteit. Zo worden calamiteiten en onder andere gezondheidsklachten voorkomen.

Neem contact op

Sansidor

For a safe and healthy environment

Sansidor is het nieuwe TIC-bedrijf (Testen, Inspectie en Certificatie) dat het net even anders doet. Vanzelfsprekend zijn ook onze adviezen, inspecties, audits en analyses betrouwbaar, onafhankelijk en op tijd. Maar we zijn bij Sansidor ook altijd in beweging. Ons TIC-netwerk wordt steeds groter, steeds krachtiger en steeds sterker. Dat maakt onze dienstverlening alleen maar boeiender. Immolab maakt met trots deel uit van de Sansidor groep, zodat haar opdrachtgevers nóg beter ondersteund kunnen worden in de aspecten die met een veilig en gezonde omgeving te maken hebben. Meer weten over Sansidor? Klik dan op onderstaande link.

Meer weten over de Sansidor Groep